Hele Jylland

Vi kører i Hele Jylland. Jobbet som professionel bryllupsfotograf Jylland trækker os mange spændende steder hen hvert år. Vi møder masser af spændende både steder og mennesker og vi elsker at arbejde med bryllupper. Et bryllup er altid noget særligt. Masser af glade mennesker og den her helt specielle stemning på dagen.

Man fornemmer både familiernes og især parrets kærlighed for hinanden. Det er faktisk et privilegium at få æren af at stå for parrets store minde. At levere nogle dokumentariske bryllupsbilleder fra et bryllup err ofte noget af det mest livsgivende og oplevelsesrige vi som fotografer får lov til at arbejde med. Vi kører i hele Jylland. Men skulle i få brug for os på Fyn eller Sjælland, så kommer vi selvfølgelig også gerne der.

Her finder du os:

Østjylland

Med Aarhus i spidsen er Østjylland det det område vi kører de fleste bryllupper i. Østjylland er den østlige del af halvøen Jylland med Aarhus som den største by. Østjylland har aldrig været en administrativ region. Området afgrænses traditionelt mod nord af Mariager Fjord og mod syd af Kolding Fjord eller grænsen til Sønderjylland. Østjylland har masser af skønne bryllupslokationer og hvert eneste år afholder masser af brudepar deres store dag på disse populære lokationer til fester og events. I Østjylland finder du os i byerne:

Nordjylland

Med Aalborg som den klart største by i Nordjylland er den selvfølgelig en af de nordjyske byer vi laver flest bryllupper i. I Nordjylland finder man masser af fede steder til kreativ bryllupsfotografi. Mange populære steder til afholdelse af bryllup og events. Vi har igennem de seneste 10 år skudt mange forskellige fotoopgaver i områderne og da vi ikke kun fotografere bryllupper, ser vi selvfølgelig også mange andre steder end blot bryllupsfest og brudevals. Vil i sikres nogle fede bryllupsbilleder i Nordjylland, så tjek da lige vores portfolio inden du klikker videre. Her er nogle af de byer i Nordjylland vi har fotograferet bryllupper i.

Vestjylland

Der er også mange gode fotojobs som kommerciel fotograf til bryllup i Vestjylland. Med Esbjerg, som den største by i området må man sige der er mange hyggelige lokationer til flotte bryllupsfotos. Vestjylland er det gængse navn for den vestlige del af Jylland omtrent svarende til Thy Mors Salling og det gamle Ringkøbing Amt og Ribe Amt samt eventuelt Fjends og de nordvestlige dele af det gamle Vejle Amt.

Sydjylland

I Sydjylland finder man selvfølgelig også mange skønne steder til afholdelse af et event som bryllup og andre fester. Med Vejle som den største by i Sydjylland kan vi med garanti sige at vi også her har været til mange skønne og romantiske bryllupper igennem årene. Sydjylland betegner traditionelt den sydligste del af den jyske halvø nord for Kongeåen samt Ribe-området syd for. Området svarer til det tidligere Ribe Amt hele eller dele af det tidligere Vejle Amt samt de nordøstlige sogne i Sønderjyllands Amt.

Midtjylland

Som rosinen i pølseenden kommer vi selvfølgelig ikke udenom Midtjylland, her laver vi også en del bryllupper hvert år. Det er så skønt at komme ud til Vesterhavet og blive godt blæst igennem. Midtjylland er et ikke nærmere afgrænset område i det indre af Jylland, omkring og vest for den jyske højderyg. Det varierer hvad man regner med til Midtjylland, men som regel omfatter det Herning, Ikast, Brande, Bjerringbro, Viborg, Skive og oftest Silkeborg i øst, somme tider også yderpunkter som Grindsted, Billund og Give i syd, og Holstebro i nordvest. Midtjylland overlapper i stort omfang med Vestjylland, en mindre del med Østjylland, og udkanterne evt. med Nordvestjylland og Sydjylland.