Den klassisk-romantiske brud, har en smuk, romantisk og hvid brudekjole på til sit bryllup.

Anderledes brudekjoler – Der kan være mange årsager til at vælge en anderledes brudekjole. Som beskrevet i introduktionen, kan det være for at følge traditionen om at den hvide brudekjole ikke må bruges til mere end første gang man skal giftes. Skal du giftes anden gang, er du derfor den brudetype du kan læse mere om her, som man kalder anden-gangs-bruden og her foreskriver traditionen et lidt anderledes brudekjolevalg end første gang.

Læs mere om bryllup i Danmark her.

Det kan også være at du gør det fordi du er den brudetype, man kalder en Diva-brud og det betyder ikke nødvendigvis at du er en Hollywood-diva, men blot at du har nogle motiver med din brudekjole, som handler om at understrege, at du er en lidt anderledes type, på en god måde.

Billeder af anderledes brudekjoler

Leder du efter inspiration til anderledes brudekjole, inden du skal ud og kikke og prøve brudekjoler i en brudekjolebutik, så prøv at se vores online fotoalbum her på bryllup.dk

Klik her for at komme ind og se billeder af anderledes brudekjoler nu

Sparetips til billige og anderledes brudekjoler

En af de ting, der kan gøre det meget billigt at have en anderledes brudekjole er, at mange ganske enkelt vælger en klassisk gallakjole eller lignende selskabstøj. Det er ikke umuligt at finde en virkelig smuk og romantisk kjole, som du kan blive gift i, selvom det ikke er en brudekjole, til under det halve af hvad en almindelig brudekjole koster.

Ekstra smart er det jo så også, at du kan bruge kjolen igen bagefter til pæne selskaber, nytårsaften og lign.