Du er måske fristet til at slippe nemt om ved det og bede forloveren om også at være toastmasteren

Du er måske fristet til at slippe nemt om ved det og bede forloveren om også at være toastmasteren. Hvis din forlover er din bedste ven og du holder meget af ham, så kan det måske være svært at se at han måske ikke er den bedste person til jobbet. Du bliver nødt til at have helt klare forventninger til din toastmaster til dit bryllup. Når du helt ved hvad dine forventninger er, så kan du holde alle de kvaliteter du vil have din toastmaster skal have, op mod de personer der er i betragtning, så du kan vælge den allerbedste toastmaster.

Læs mere om professionel bryllupsfotografering her.

Når du vælger en toastmaster

Når du vælger en toastmaster, så vælger du også den person som sætter stemningen ved festen. Han eller hun bør have en god fornemmelse for gæsterne ved festen og skal samtidig have styr på den tidsplan som du og din forlovede skal følge gennem hele festen. De som har haft succes med opgaven, har sørget for at forberede sig i god tid og har hæftet sig ved detaljer angående gæsterne, hvilken rækkefølge begivenhederne, sang og taler kommer i samt andre relevante detaljer. Er der nogen på din liste over mulige kandidater, som er grundig nok og som vil yde lidt ekstra for at forberede din fest?

Læs mere om internationale bryllupper her.

Alle disse noteringer og lister er altafgørende for at toastmasteren gør et godt job

Alle disse noteringer og lister er altafgørende for at toastmasteren gør et godt job. Navne skal huskes, introduktionsrækkefølgen og hvornår de enkelt ting skal foregå dikterer hvor let og glidende din fest vil forløbe. Kun de der forstår hvordan dette forgår og vil påtage sig opgaven seriøst, bør overvejes.

En god toastmaster er taktfuld uanset hvad der sker

En god toastmaster er taktfuld uanset hvad der sker. Han elle hun bør aldrig komme med upassende, irrelevante eller personlige vittigheder. Deres job er at sørge for alt forløber glat, at gæsterne føler sig godt tilpasse og eliminere alle former for spændinger der kunne have påvirket bruden og gommen.

Nogle gange vil toastmasteren være nødt til at bryde in i akavede situationer

Nogle gange vil toastmasteren være nødt til at bryde in i akavede situationer eller at sørge for taler og skål ikke bliver for lange, for at sørge for at festen forløber glat. Find én der har gode færdigheder med mennesker og som kan lave glidende overgange mellem flere forskellige situationer.

Mød Danmarks bedste bryllupsfotograf her.

Det er en meget vigtig beslutning at vælge en toastmaster til din fest. Du lægger faktisk hele festens forløb i denne ene persons hænder. Lav så klogt et valg som muligt, så du og din nye ægtefælle ikke får dårlige minder fra jeres bryllupsdag eller noget der skal bæres over med.