Så snart du har regnet jeres bryllupsbudget ud….

Så snart du har regnet jeres bryllupsbudget ud og du ved du måske bliver overrumplet af uforudsete gebyrer og omkostninger her og der, så er der måske ikke penge nok til at bestille indlogering til brudeparret på bryllupsnatten i bryllupssuiten eller et andet ekstra specielt sted. Sandheden er at det er ikke hvor du tager hen der gør din bryllupsnat ekstra speciel! Du behøver faktisk ikke tage nogen steder hen for at gøre jeres bryllupsnat til en uforglemmelig og værdsat oplevelse.

Læs mere om kommerciel fotografering her.

Fotograf i Jylland

Du og din forlovede

Du og din forlovede har helt sikkert et sted I bor eller skal bo sammen. Der er noget helt specielt over den måde I første gang kommer hjem på som mand og kone og der er ikke noget bedre tidspunkt for dette end på jeres bryllupsnat! Bare sørg for at gommen bærer bruden over dørtrinnet hvis det er mulig!

Skal i bruge en dygtig bryllupsfotograf i Sønderjylland?

Hvis I tilbringer bryllupsnatten derhjemme

Hvis I tilbringer bryllupsnatten derhjemme og gerne vil gøre noget helt specielt, så overvej om I skal have en flaske vin eller champagne og en let anretning leveret. Du kan også dekorere dit hjem eller værelset så det ligner noget fra et sted hvor I gerne ville tage hen den nat, so f. eks. en tropisk strand eller et sneklædt bjerg.

At tage hjem efter festen er måske ikke det helt rigtige for jer

At tage hjem efter festen er måske ikke det helt rigtige for jer. Hvis du og din forlovede godt kan lide at være udendørs, så overvej at campere den nat! Det kan være en rigtig spændende og tæt måde at være sammen på den første nat I er mand og kone; at putte sig sammen alene i et telt udenfor!

Og til sidst må du ikke glemme ”bed & breakfast” stederne

Og til sidst må du ikke glemme ”bed & breakfast” stederne. Disse små hyggelige steder er særprægede og perfekte for to der genre vil tilbringe en særlig nat sammen. Det er ikke ofte at et par der har tilbragt natten i en ”bed & breakfast” ikke har haft et dejligt minde fra stedet og værten. Disse steder koster også betydeligt mindre end hotelværelser!

Læs også om professionelle bryllupsfotografer i Vestjylland her.

Måske har du alligevel sat næsen op efter at leje et sted til overnatning på bryllupsnatten

Måske har du alligevel sat næsen op efter at leje et sted til overnatning på bryllupsnatten, men kan ikke finde pengene til det i budgettet. Tænk så over om der er en slægtning der kunne tænke sig at give jer en speciel bryllupsgave og forære jer en overnatning i et hotelværelse som en bryllupsgave. Det er jo en enestående gave de kan give jer og som I vil sætte stor pris på for evigt.