Minder for livet

At vælge den rigtige bryllupsfotograf, handler ikke kun om billeder der er flotte og spændende, det handler om et af de bedste minder for livet. Bryllupsfotografen er mere vigtig end du aner. Billederne fortæller historien om den store dag i jeres liv.

Når vi kigger på vores forældre og bedsteforældres vægge derhjemme er de som regelt omgivet af deres historie i billeder, og der hænger eller står sikkert også et bryllupsfoto fra deres store dag.

Hvorfor koster en bryllupsfotograf den pris?

En dygtig bryllupsfotograf vil uden tvivl ofte være booket måneder ud i fremtiden. De gode fotografer ved det tager tid at lave flotte bryllupsbilleder. Det kræver organisation og planlægning.

Bryllupsfotografen udgør som regel ikke mere end 5-10 % af det samlede bryllupsbudget. Og tænker man over at give rigtig mange penge for en brudekjole eller en bryllupsfest, bør man ikke glemme at når festen er slut, så er der kun billederne tilbage.

Desuden er prisen fotografen opkræver ikke kun for selve fotograferingen og hele den dag fotografen bruger på et bryllup. Der ligger også mange timers billedbehandling bagved, kørsel til og fra og slidtage på bil. Fotografens geografiske placering og ikke mindst dennes erfaring og ry.

Husk! Pris og kvalitet hænger sammen.

Valg af bryllupsfotograf

Når i skal vælge jeres bryllupsfotograf så vær opmærksomme på fotografens anbefalinger og fotografens hjemmeside. Undersøg om fotografen har lavet mange bryllupper og om han eller hun er rutineret. Prøv at Google fotografen og se hvad der kommer frem.

Kig grundigt på bryllupsfotografens hjemmeside og vurder om det er den stil i ser i gerne vil have. Hvis i kan lide hvad i ser, så kontakt fotografen og hør mere om jeres muligheder. Lyt til venner og bekendtes erfaringer med en fotograf.

Husk! Den fotograf i vælger, står for jeres største minder i livet.

To typer bryllupsfotografer

Der findes 2 slags fotografer der med udgangspunkt laver bryllupsfoto.

1.Fotografer med lave priser som udgangspunkt

Denne type fotografer tager et lille beløb for selve fotograferingen og det store digitale efterbehandling, men vær opmærksomme på i her ikke får noget som helst med. Fotografen holder som regel fast i de digitale filer og det koster ofte kassen at efterbestille billeder her.

2.Fotografer med høje priser som udgangspunkt

I denne model betaler i hvad en bryllupsfotograf faktisk koster, i modtager efterfølgende digitale billeder på dvd´er eller andet, som i så stort set kan bruge hvor i vil på facebook, google+, twitter og mange andre sociale netværkssider.

Husk! At give fotografen kredit når i poster dennes billeder på internettet så i ikke ryger på den gale side af lovgivningen i copyright mareridtet.

Se flotte bryllupsbilleder