Planlæg jeres bryllup

Planlæg jeres bryllup – De ting som oftest bliver overset i planlægningen er også en meget vigtig detalje. Det er nemlig let at glemme at brylluppet ikke kun skal være noget særligt for du og din kommende mand eller kone, men det skal også være uforglemmeligt for jeres gæster. Det er vigtigt ikke at glemme gæsterne som har en særlig plads I jeres liv og som måske har rejst langt for at deltage.

bryllupsfoto-1-326 bryllupsfoto-1-382 bryllupsfoto-1-381 bryllupsfoto-1-380 bryllupsfoto-1-379 bryllupsfoto-1-378 bryllupsfoto-1-376 bryllupsfoto-1-375 bryllupsfoto-1-374 bryllupsfoto-1-373 bryllupsfoto-1-372 bryllupsfoto-1-371 bryllupsfoto-1-370 bryllupsfoto-1-368 bryllupsfoto-1-367 bryllupsfoto-1-366 bryllupsfoto-1-365 bryllupsfoto-1-364 bryllupsfoto-1-363 bryllupsfoto-1-70 bryllupsfoto-1-362 bryllupsfoto-1-361 bryllupsfoto-1-360 bryllupsfoto-1-359 bryllupsfoto-1-358 bryllupsfoto-1-357 bryllupsfoto-1-356 bryllupsfoto-1-355 bryllupsfoto-1-354 bryllupsfoto-1-353 bryllupsfoto-1-352 bryllupsfoto-1-351 bryllupsfoto-1-350 bryllupsfoto-1-349 bryllupsfoto-1-348 bryllupsfoto-1-347 bryllupsfoto-1-346 bryllupsfoto-1-345 bryllupsfoto-1-344 bryllupsfoto-1-343 bryllupsfoto-1-342 bryllupsfoto-1-341 bryllupsfoto-1-340 bryllupsfoto-1-339 bryllupsfoto-1-338 bryllupsfoto-1-337 bryllupsfoto-1-336 bryllupsfoto-1-335 bryllupsfoto-1-334 bryllupsfoto-1-333 bryllupsfoto-1-332 bryllupsfoto-1-331 bryllupsfoto-1-330 bryllupsfoto-1-329 bryllupsfoto-1-328 bryllupsfoto-1-327

Hvis I medregner jeres gæsters oplevelse af dagen i planlægningen, så er I samtidig også sikre på at alle vil mindes jeres store dag med glæde, og at de vil snakke om den i lang tid fremover.

Husk tilbage på de fester du har været med til – store som små. Hvor følte du dig særligt velkommen, hvor hyggede du dig mest og med hvad? Hvilken fest snakker I stadig om I jeres omgangskreds og familie? Brug de elementer som I synes bedst om fra de forskellige fester og sæt dem sammen til jeres uforglemmelige bryllup.

8 ting, der får gæsterne til at huske jeres bryllup:

 1. Bestil en sanger til at komme i kirken og syng for jeres gæster. Det kan være en stor oplevelse med smuk sang og musik i kirkerummet. Du kan også bruge det som overraskelse til din tilkommende.
 2. Hold jeres bryllup et smukt eller anderledes sted. Lad gæsterne få en oplevelse i et anderledes lokale, et gammelt teater eller på et smukt slot.
 3. Gør noget ekstra ud af bordekorationerne og blomster. Smukke blomster, pynt, hjemmelavede bordkort. Listen er lang og unikke ting giver gæsterne noget at se på og tale om under middagen.
 4. Find et godt band som kan få jeres gæster ud at danse. Lad jeres gæster more sig med god musik og dans til den lyse morgen.
 5. Gør noget ekstra ud af middagen – hvis der er noget folk husker, så er det god mad.
 6. Find en konditor, der kan levere en fantastisk kage. Flotte kager er bare noget særligt og imponerende og jeres gæster vil huske både smagen og synet. Bliv for eksempel inspireret af disse fantastiske Disney bryllupskager.
 7. Tag gode parbilleder af jeres gæster og send dem sammen med takkekortet, så de kan mindes jeres store dag og hvor fine de selv var.
 8. Gift bags! Meget amerikansk, men også meget fin idé. De kan for eksempel bruges, hvis jeres gæster overnatter på hotel, så kan I lave en aftale med hotellet om at de stiller de små overraskelser på gæsternes værelser. De kan også bruges, hvis I holder både reception og bryllupsfest. Så kan receptionsgæsterne få en lille ekstra ting med hjem, når de går. (Planlæg jeres bryllup)

Hyr en bryllupsfotograf!

Det er en god ide at tage billeder af gæsterne, der parvis forlader kirken. Også det traditionelle billede af familien på begge sider er sjove at have, måske ikke i morgen, men om mange år. Det kan være sjovt at informere ­gæsterne om jeres særlige hashtag som f.eks. og bede dem tagge jer, når de lægger billeder på deres instagramprofiler. I kan også sagtens bede gæsterne beholde mobilerne i lommen, fordi I synes, det er vigtigere, at de er til stede lige nu og her – og at I har en fotograf, der tager smukke billeder, der senere vil blive delt.

 • #bryllup
 • #bryllupsplanlægning
 • #bryllupsbilleder
 • #bryllupsfotograf
 • #instagram
 • #fotograf

Festmusik til bryllup

Et bryllup er en svær fest, fordi der ofte både er unge og ældre med – der sjældent har samme musiksmag. Det kan være en god ide at hyre et band, der appellerer til begge aldersgrupper, og som desuden er med til at skabe en god stemning. Herudover må man aldrig spare dj’en væk og tro, at man får det samme resultat ved at lave en kickass playliste på mobilen. En god dj kan være det bedste kort, du har på hånden for at det bliver en vellykket fest. (Planlæg jeres bryllup)

Vielsesringe

Vielsesringe er for livet og vi har erfaringen og ekspertisen til at hjælpe jer med at få de helt rigtige. På vores værksted har vi 4 erfarne guldsmede og vi designer og fremstiller både unikke og klassiske ringe. Håndsmedede vielsesringe i 14 karat guld. Få designet et unikt sæt vielsesringe. Kontakt guldsmeden og hør om design og pris.

en smuk oplevelse for brudeparret

Et Bryllup skal være en smuk oplevelse for brudeparret, og en uforglemmelig bryllupsfest for alle gæsterne. Lad os skræddersy Deres bryllupsarrangement, så De får den bedste kombination af mad og vin, musik og underholdning inden for Deres valgte budgetramme. Vore bryllups menuforslag er ment som inspirationskilde.

EN UFORGLEMMELIG DAG

En bryllupsfest skal være stemningsfyldt, appellere til alle sanser og skabe glæde.
Vi tager os gerne af alt fra den indledende planlægning af jeres bryllupsfest til overnatning for gæsterne. Vi udvikler menuen til bryllupsfesten i tæt samarbejde med jer, og kokkene sætter en ære i at opfylde ethvert af jeres ønsker. Vores festlokaler har en unik stemning, og vores tjenere vil gøre deres bedste for, at I får en uforglemmelig bryllupsfest. (Planlæg jeres bryllup)